Biografie

Hierbij willen wij jou Widia, oftwel dj Megagirl aan je introduceren. Zij is een stijlvolle Hindoestaanse vrouw, geboren en getogen in Nederland. Niet alleen een DJ, maar ook een groot artiest die ervan houdt interactie met het publiek te hebben.

DJ Megagirl is in 2003 begonnen als DJ. Haar eerste spelers heeft zij voor haar verjaardag gekregen, omdat het sinds haar kindertijd haar droom was om voor publiek haar muziek te draaien.

Je kunt zeggen dat EDM en Latin House haar hoofdstijlen zijn.

Een beetje stoer, met een vrouwelijke draai, maar zeker ook vrolijk, uplifing en vloer vullend. Populair en non – populair, een mix met vocals en zonder vocals kun je bij haar aantreffen. Geïnspireerd door vele dj’s en producers, maar hoofdzakelijk staat zij bekend door haar eigen, herkenbare draaistijl.

Je kunt wel zeggen dat DJ Megagirl een gepassioneerde vrouw is, die leeft op muziek en optreden. Ze geeft al haar gevoelens en emoties door het draaien en het dansen op de muziek. Het leukste vind zij om het publiek blij te maken met haar muziek. Als dat gebeurd heeft zij de tijd van haar leven.

Dj Megagirl krijgt haar boekingen van (business) evenementen, clubs over heel Nederland en erbuiten.

Je kunt er vanuit gaan dat je in de toekomst nog veel meer over deze veelbelovende vrouwelijke DJ zult horen.

djmegagirl

usnl_NL
DJ Megagirl


Volg ons

        Evenementen
  • Geen evenementen