Wie ben ik?

Wie ben ik?

Welkom op de website van dj Megagirl.

Ik ben Widia oftewel dj Megagirl. Een Hindoestaanse, West-Friese, Enkhuizerse vrouwelijke dj. Geboren en getogen in Enkhuizen/Nederland.

Tevens ben ik voorzitter van Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland en organisator van evenementen, waaronder Halloweenfair West-Friesland Festival in Bovenkarspel.

Ik ben in 2003 begonnen als Dj Megagirl en organisator van evenementen. Mijn eerste platenspelers heb ik ooit midden in de nacht op de kop getikt en bleken de platenspelers van oud diskotheek Bachus uit Enkhuizen te zijn geweest en later heb ik mijn CDJ spelers voor mijn verjaardag gekregen.

Het was eigenlijk wel sinds mijn kindertijd een van mijn dromen om voor publiek muziek te draaien.

Je kunt zeggen dat EDM, House en Latin House in de afgelopen jaren mijn hoofdstijlen zijn geweest, maar Technohouse en Progressive vind ik tegenwoordig ook wel weer te gek om te draaien.

Mijn muziek is een beetje stoer en stevig met een vrouwelijke draai, maar zeker ook vrolijk, uplifing en vloervullend. Populair en non – populair, een mix met vocals en zonder vocals kun je bij bij mij aantreffen. Geïnspireerd door vele dj’s en producers, maar hoofdzakelijk sta ik bekend door blijkbaar mijn eigen, herkenbare draaistijl.

Je kunt wel zeggen dat ik als DJ Megagirl best gepassioneerd ben. Ik bloei gewoon op van muziek en optreden. Het leukste ervan vind ik om het publiek blij te maken met mijn muziek. Als dat gebeurd heb ik de tijd van mijn leven.

Ik houd dan ook van interactie met het publiek en ben geen ego dj.

Ik krijg mijn boekingen van (business) evenementen, feesten en clubs over heel Nederland en soms erbuiten. Bekendste optredens zijn Crazyland, Bloemendaal, de Catacombe, Le Baron, Holland Casino Enschede en de Enercup Awards. Uiteraard is mijn lijst is erg lang en is het voorgaande een kleine greep. Veelal zijn de tijden op prime time.

Verder heb ik voor ongeveer 13 internet radiostations gedraaid, maar helaas heb ik daar de tijd niet meer voor.

Ik ben er een poosje uit geweest, maar ben dus weer terug! Je kunt er vanuit gaan dat je in de toekomst nog meer over dj Megagirl zult horen.

Wil je meer info of mij boeken?

Stuur dan een berichtje naar djmegagirl@gmail.com

www.djmegagirl.eu

www.facebook.com/djMegagirl

https://soundcloud.com/dj-megagirl

https://www.facebook.com/djMegagirlFanpage