Biografie

Welkom op de website van dj Megagirl.

Ik ben Widia oftewel dj Megagirl. Een Hindoestaanse, West-Friese, Enkhuizerse vrouwelijke dj. Geboren en getogen in Enkhuizen/Nederland.

Tevens ben ik voorzitter van Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland en organisator van evenementen, waaronder Halloweenfair West-Friesland Festival in Bovenkarspel.

Ik ben in 2003 begonnen als Dj Megagirl en organisator van evenementen. Mijn eerste platenspelers heb ik ooit midden in de nacht op de kop getikt en bleken de platenspelers van oud discotheek Bachus uit Enkhuizen te zijn geweest en later heb ik mijn CDJ spelers voor mijn verjaardag gekregen.

Het was eigenlijk wel sinds mijn kindertijd een van mijn dromen om voor publiek muziek te draaien.

Tegenwoordig draai ik graag technohouse, tribalhouse, latinhouse, maar ook groovy funky house..

Mijn muziek is een beetje stoer en stevig met een vrouwelijke draai, maar zeker ook vrolijk, uplifing en vloervullend. Populair en non – populair, een mix met vocals en zonder vocals kun je bij bij mij aantreffen. Oude nummers, met een nieuw jasje eromheen vind ik ook tof om te draaien. Geïnspireerd door vele dj’s en producers, maar hoofdzakelijk sta ik bekend door blijkbaar mijn eigen, herkenbare draaistijl.

Je kunt wel zeggen dat ik als DJ Megagirl best gepassioneerd ben. Ik bloei gewoon op van muziek en optreden. Het leukste ervan vind ik om het publiek blij te maken met mijn muziek. Als dat gebeurd heb ik de tijd van mijn leven.

Ik houd dan ook van interactie met het publiek en ben geen ego dj.

Ik krijg mijn boekingen van (business) evenementen, feesten en clubs over heel Nederland en soms erbuiten. Bekendste optredens zijn Crazyland, Bloemendaal, de Catacombe, Le Baron, Holland Casino Enschede en de Enercup Awards. Uiteraard is mijn lijst is erg lang en is het voorgaande een kleine greep. Veelal zijn de draaitijden op prime time of er net voor of achter. Verder heb ik voor ongeveer 13 internet radiostations gedraaid, maar helaas heb ik daar de tijd niet meer voor.

Ik ben er een poosje uit geweest. De afgelopen jaren ben ik meer bezig geweest met evenementen organiseren, waaronder Halloweenfair West-Friesland. Met 3500-4000 bezoekers, events met bandjes en zo meer. Dus totaal wat anders.  Je kunt er vanuit gaan dat je in de toekomst nog meer over dj Megagirl zult horen, want ik ben weer beschikbaar voor boekingen.

Wil je meer info of mij boeken?

Stuur dan een berichtje naar djmegagirl@gmail.com

www.djmegagirl.eu

www.facebook.com/djMegagirl

https://soundcloud.com/dj-megagirl

https://www.facebook.com/djMegagirlFanpage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *